Volgend jaar ook Gastgezin?Wij zijn blij met onze gastgezinnen die hun huis en hart openstellen.
De kinderen mogen in de gastgezinnen gewoon meedraaien.
De gastgezinnen worden ondersteund door een contactpersoon van de werkgroep gedurende hun  vier weekse verblijf in mei/juni.
Nieuwe gezinnen krijgen bezoek van de werkgroep en een begeleider in de eerste week van de vakantiemaand. Voorafgaand aan deze vakantie maand worden er voor de nieuwe gezinnen twee gastouderavonden georganiseerd.   
Eén voor de ervaren gezinnen en één gastouderavond waarin de werkgroep informatie over het programma verstrekt. U kunt met uw collega gastouders ervaringen uit wisselen en er is altijd gelegenheid tot het stellen van vragen.
We vragen gastouders wel eens om extra hulp voor het brengen en halen naar activiteiten, en het begeleiden van een activiteit.
Een aantal activiteiten zijn bedoeld voor het gastgezin en de Wit- Russische kinderen zoals onder andere de afscheidsavond.

Als u uw hart en huis ook eens open wilt stellen voor kinderen die het hard nodig hebben en heeft u in de periode mei/juni vier weken tijd, wordt dan gastouder van een Wit-Russisch kind. U kunt kiezen tussen jongens en meisjes in leeftijd varierend van 9 tot 12 jaar zodat uw gastkind bij uw gezinssamenstelling past. U zult zien hoe verrijkend het is om kennis te maken met een andere cultuur. De kinderen zullen u veel warmte teruggeven voor uw liefde. Overdag zijn de kinderen op school waar ze een activiteitenprogramma volgen.Als u nieuwsgierig bent geworden kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.