25 jaar een gezonde vakantie


In het jubileumjaar logeerden van 29 mei tot en met 26 juni 19 kinderen en 2 begeleiders bij gastgezinnen in Leek en Roden.

Zaterdag was de slotavond voor de kinderen en de gastouders, met goochelaar, een vrolijk optreden van de kinderen en een disco!
Op de slotavond is de werkgroep verrast met cheques van de gemeente, PCI en Canon. Burgemeester Klaas Smid kwam de cheque persoonlijk overhandigen. Met de cheques kan de werkgroep mooie dingen doen voor de scholen van de kinderen in Wit Rusland. Daarvoor dank namens de werkgroep.
Aan het eind van de avond hebben we met elkaar wensballonnen opgelaten, voor een sfeervol einde aan de avond.
En na een prachtig verblijf komt het vertrek.
De volgende dag zijn de kinderen in de bus gestapt voor een lange reis terug naar Wit-Rusland. Helaas is aan het prachtige verblijf in Roden een einde gekomen. Een succesvol verblijf en een prachtig einde aan het jubileum bezoek!

Met dank aan de sponsoren : Voorwaarts Voorwaarts - Groningen, Stichting Jaarbeurs – Roden, Stichting Boekenmarkt Roden – Roden, Seatrade – Groningen, Koppie Koppie – Roden, Cnossen Leekstermeer, Outdoor Grolloo – Grolloo, Marga Buitendijk – Roden, De Esborg – Roden, Mevr. L. van Hell – Roden, Dansschool Vesters – Leek, Fitnesscentrum Kanaalstraat – Roden, Rotaryclub Roden/Leek, Lionsclub Noordenveld, Kledingbank Noordenveld – Roden, Marleen Breurkens - Groningen, Gemeente Noordenveld, Cees van Loon –Roden, Bij Alex – Roden, PKN – Roden, Canon Nederland, Ladies Circle – Groningen, De Zijlen – Tolbert, Rabobank – Roden, Vluchtelingenwerk – Noordenveld, Autobedrijf H. van Bergen b.v. – Roden, Pci Nederland bv,